Toiminta

Naisenergia kylätalolla

Tiistaina 19.3., 2.4. ja 16.4.2019 klo 18 Naisenergiaa kylätalolla. Yhdessäoloa, jutustelua, käsitöitä ym. Vappu/kevätnyyttikestit ja kevätretki myöhemmin. Tervetuloa mukaan!

Linnunpönttötempaus nuorille!

Suinulan kyläyhdistys järjestää alle 16-vuotiaille linnunpönttöjen tekotilaisuuden Suinulan kylätalolla lauantaina 30.3. klo 13-16. Paikanpäältä löytyy opastaja/opastajia, puutavaraa, ruuveja, akkuporakoneita ym. tarpeellista. Materiaalimaksu on 5 €/hlö. Voi tuoda myös omia lautoja ym., jolloin maksu on pienempi tai sitä ei ole ollenkaan. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Timo Ulmanen (timo.ulmanen@gmail.com, 050 3070 112) Jos osanottajia tule runsaasti, järjestämme toisen tilaisuuden. Kerralla otetaan 5 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Vanhemmat ovat tervetulleita opastajiksi/valvojiksi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.3. Kaikille osanottajille lupaamme yhden pöntön kotiinvietäväksi. Loput valmistuneet menevät myyntiin kyläyhdistyksen hyväksi.

Suinulan kyläyhdistyksen kevätkokous

Sunnuntaina 7.4. klo 14 kylätalolla. Sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Hieronta

Torstaisin parillisina viikkoina hieroja Tytti Hämäläinen (HierontAika) kylätalolla. Ajanvaraukset Tytiltä p. 040 0409693. Edullisesti hierontaan omalla kylällä!

Puutyöt ja nikkarointi

Tiistaisin klo 16 puutyö- ja nikkarointipiiri kylätalolla jatkuu. Uusia välineitä ja isot tilat. Tule tutustumaan. Yhteiskäytössä mm. pöytäsirkkeli, oikotasohöylä. Koneiden käytön neuvontaa ja opastusta tarjolla.